Uncategorized

Wat is een spy camera?

Het geheim van de verborgen camera

Ken je het geheim van de verborgen camera? Nee? Dat kan kloppen, want je ziet hem meestal niet. Deze verborgen camera wordt ook wel ‘spycamera’ genoemd. Waarom? Een spy camera is vaak even groot als een dobbelsteen en daardoor niet zichtbaar voor onbekende personen. Hierdoor kan jij de spycam neerzetten of ophangen op vrijwel iedere plek zonder dat een ander dit doorheeft. De verborgen camera maakt vervolgens ongezien beelden en/of foto’s die jij vervolgens kan terugkijken. En wat kun je er dan verder mee? Je leest het hieronder.

Mogelijkheden van deze kleine camera

Je kunt de spy camera inzetten als beveiligingscamera. Als je hem via de Wifi verbindt, kun je zelfs live meekijken met de beelden die de camera registreert. Hierdoor houd jij de boel thuis in de gaten, terwijl je zelf ergens anders bent. En zodra zich een verdachte situatie voordoet, krijg je daar een melding van, zodat je direct in actie kunt komen. Een spy camera zorgt op die manier voor een veilig gevoel.

Waarvoor gebruik je de spy camera nog meer?

Uiteraard kan je de spy camera ook gebruiken om ongewenste personen vast te leggen op beeld. Of gewoon, heel onschuldig dus, om je kinderen of huisdieren in de gaten te houden, terwijl jij bij de buren bent. Ook leuk is de camera gebruiken al actioncam. Je kunt hem met een houder op je helm, aan je kleding of op je fiets bevestigen om al je acties vast te leggen.

Welke spy camera kopen?

Spy camera’s zijn te koop in verschillende prijsklassen. De prijs hangt af van verschillende factoren, zoals zichtveld, accuduur, spy cam met wifi verbinding en overige functionaliteiten, zoals een ingebouwde microfoon en nightvision.